maandag 5 juni 2017

Challenge of the Month: Grafisch

Vandaag is het helaas alweer tijd voor de allerlaatste challenge. Deze maand hebben we ons verdiept in het thema grafisch. Kijk voor de laatste keer mee naar alle vrolijke nail arts!


Voor mijn nail art koos ik een zomerse basiskleur. Het is een pastelgroene lak van Essence uit de 'Colour & Care'-lijn, genaamd '05 You Made My Day'.


Na twee laagjes was dit het resultaat. Ik vond het een erg fijne lak die mooi uitvloeide over de nagel en egaal opdroogde. Ook de platte, rond afgesneden kwast was prettig om mee te werken.


Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig heb met grafische figuren. Ik wist daardoor niet goed wat ik met mijn nagels moest doen. Tot ik een paar weken geleden bij Action tegen deze nagelstickers van Max & More aanliep. Het velletje bestaat uit allerlei bontgekleurde vierkantjes, driehoekjes en ruitjes. Perfect voor deze challenge!

Het aanbrengen ervan was geen probleem. Met een pincet haalde ik de stickers voorzichtig los en plakte ze op mijn nagels. Om het vrolijk en afwisselend te maken, bracht ik op iedere nagel net een andere combinatie aan. Ik sloot af met een laagje topcoat.
Ondanks dat ik niet van grafisch hou, vind ik mijn creatie toch erg leuk geworden! De kleurencombinatie en de verschillende figuren maken het heel vrolijk. Ik heb deze nail art dan ook een week met veel plezier gedragen.

Hier zijn de nail arts van de andere meiden!

Cindy van BrilliantNails

Imke van iOnTrend

Malinka van Nails by Malinka

Ilse van InfNails

Kim van Kimcarolina

Dit was het dan... Het einde van écht de allerlaatste challenge! Ik had graag nog jaren met veel plezier mee willen doen en vind het dan ook erg jammer dat het stopt. De challenge heeft me een jaar lang geïnspireerd om uit mijn comfortzone te stappen en heeft me laten zien dat ook thema's die niet bij mij passen, erg mooi kunnen uitpakken. Bovendien vond ik het heel gaaf om iedere maand alle verschillende interpretaties van hetzelfde thema te zien. Het was een mooie ervaring!

'05 You Made My Day' uit de 'Colour & Care'-lijn van Essence kocht ik bij Kruidvat. De nagelstickers van Max & More komen van Action.

12 opmerkingen:

 1. Ik vind de jouwe heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke nail art! En het was erg leuk dat je mee hebt gedaan. Wie weet komt er straks iets anders voor de challenge in de plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk dat je verschillende patronen hebt gebruikt! Vond het leuk je beter te leren kennen door de COTM!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een handige stickers, en hele leuke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat de challenge is afgelopen, maar wel heel leuk dat je er nieuwe dingen door hebt geprobeerd en er zoveel plezier aan hebt beleefd. Je creatie is weer heel erg mooi geworden. Mooie interpretatie van een best wel lastig thema!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel strak maar wel kleurrijk en een mooie basis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Cindy :) Het resultaat was mooier dan ik had verwacht.

   Verwijderen