Over mij

Mijn naam is Diana en op dit moment ben ik 26 jaar. Al jaren heb ik een passie voor nagellak. Wat begon met enkele Hema-nagellakjes is inmiddels uitgegroeid tot een grote collectie met allerlei merken, van budget tot high-end. Bovendien lak ik niet meer alleen mijn nagels in één kleur, maar maak ik ook gebruik van glitters, nagelstickers, stempels, ponsjes en allerlei andere nail art-benodigdheden. Ik deel mijn creaties graag op deze blog.

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit, waar ik de master Journalistiek en daarvoor de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen met Spaans heb gedaan. Ik bevind me nu in de periode tussen afstuderen en het vinden van een 'echte' baan. Wel werk ik inmiddels bijna negen jaar bij Albert Heijn.

Verder heb ik al zeven jaar een vriend, Karel. Hij maakt ook een beetje deel uit van deze blog: hij zorgt zo nu en dan voor mooie foto's van mijn nagelcreaties. Buiten nagellak word ik heel blij van shoppen, schrijven, verzamelen, naar concerten gaan en tijdschriften lezen. Ik verenig hier dus twee grote passies: nagellak en schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten