maandag 23 januari 2017

Moon Rock

Toen ik mijn verzameling aan het doorspitten was, stuitte ik op een paar 'Moon Rock'-lakken van Catrice. Wat zonde dat ik die nog niet heb gedragen, dacht ik, en bracht daar snel verandering in!


De 'Moon Rock'-collectie zit sinds ongeveer een halfjaar in het vaste assortiment van Catrice. Ik heb twee paarstinten in mijn bezit: '06 Magical Bluelight' en '05 Moonlight Berriage'. Volgens Catrice zijn deze lakken geïnspireerd op aarde, stenen en metalen, maar dat zie ik er niet direct in terug.


Op deze close up van '06 Magical Bluelight' kun je goed de bonte glitterverzameling zien. Er zijn gouden miniglitters, gouden stokjes en oranje glitters te zien. De basiskleur is grauwig lila.


Ook '05 Moonlight Berriage' bevat miniglitters en stokjes, maar dan in het zilver. De basiskleur is een paarse bestint. Het zijn beide echte herfst/winterkleuren, die door de glitters worden opgefleurd.


Bij het eerste laagje was ik verrast door de goede dekking. Bij mijn wijsvinger had ik iets te veel lak aan de kwast zitten, waardoor de lak op die nagel al in één keer dekkend was. De substantie was precies vloeibaar genoeg om fijn mee te kunnen werken. Met de smalle, ronde kwast kon ik bovendien netjes langs mijn nagelriemen lakken. Uiteindelijk had ik, zoals verwacht, van beide lakken twee laagjes nodig. Als laatste bracht ik een laagje topcoat aan.
Wat een prachtige lakken! Ze hebben een mooie glinstering, zelfs bij grauw weer. Ik vind de combinatie van verschillende soorten en kleuren glitters heel geslaagd. Door al het klussen heb ik op dit moment weinig tijd voor mijn nagels en dit soort lakken zijn dan echt een uitkomst, want ook zonder nail art zijn ze prachtig. Ze zaten een week probleemloos op mijn nagels, dus de kwaliteit is top!

'06 Magical Bluelight' en '05 Moonlight Berriage' uit de 'Moon Rock'-collectie van Catrice kocht ik bij Kruidvat.

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige lak met alle glitters en stokjes! Het ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ze toch wel erg mooi! En samen ook ee goed duo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik vind ze ook heel leuk bij elkaar passen :)

   Verwijderen