maandag 3 juli 2017

Creatie met ijsjes

Ik ben nog steeds in zomerse sferen. Deze week ging ik voor een creatie met ijsjes en testte daarbij nagellak van de Lidl. Hoe pakte dat uit? Daar vertel ik je vandaag alles over!


Toen ik laatst met mijn vriend bij de Lidl was, liep ik zomaar tegen een zomercollectie nagellak aan. Het was een vrolijke display met lakjes in alle kleuren van de regenboog. Die kon ik natuurlijk niet weerstaan! Ik nam onder andere deze '7 Pastel Blue' en '8 Blue' mee. Ze komen uit de 'Tropical Summer'-collectie van Cien, het huismerk van Lidl.


Ik bracht de kleuren om en om aan. Van het eerste laagje was ik niet echt onder de indruk. De lakken waren aan de dikke kant, waardoor ik ze niet gelijkmatig aangebracht kreeg.


Na drie laagjes van beide lakken was dit het resultaat. De donkerblauwe lakte wat fijner en vloeiender dan de lichtblauwe. Die laatste was redelijk stroperig. Ook hadden de lakken een lange droogtijd. Wel hadden ze een prachtige glans van zichzelf. Niet echt geweldige kwaliteit dus, maar voor €1,99 per flesje kunnen de verwachtingen natuurlijk ook niet te hoog zijn!


Vervolgens pakte ik er nog een nieuw lakje bij: de 'Sun Glow Top Coat' uit de 'Next Stop: Summer'-collectie van Essence. Deze lak, '01 Be Someone's Sunshine Today!', belooft je nagels een sunkissed look te geven. Ik was heel benieuwd hoe dat uit zou pakken.

Ik bracht 'm aan op de donkerblauwe nagels. Ik vond de kwaliteit prima: de shimmers verdeelden zich vanzelf en de lak droogde egaal en glanzend op. De oranje gloed is prachtig zichtbaar.


Om het nog wat meer zomers te maken, zocht ik wat nagelstickers met ijsjes op. Deze komen uit een zomercollectie van vorig jaar: 'Summer Fun' van Essence. De stickers dragen de toepasselijke naam '01 I Scream For Ice Cream!'. Ik vind ze zo leuk!

Met een pincet haalde ik ze voorzichtig los en plakte ze op mijn nagels. Dat verliep zonder problemen. De randen van de stickers blendden mooi in de lak, waardoor ze niet zo erg meer opvielen. Als laatste bracht ik een laagje topcoat aan.
Ik vind het een geslaagde combinatie! De 'Sun Glow Top Coat' was moeilijk vast te leggen; op de laatste, zonnige foto kun je de oranje gloed het best zien. De fijne shimmer doet me echt aan de zon denken. Van de ijsjes loopt het water me in de mond, haha.

'7 Pastel Blue' en '8 Blue' uit de 'Tropical Summer'-collectie van Cien kocht ik bij Lidl. '01 Be Someone's Sunshine Today!' uit de 'Next Stop: Summer'-collectie van Essence scoorde ik bij Kruidvat. De nagelstickers, '01 I Scream For Ice Cream!', uit de 'Summer Fun' collectie kocht ik vorig jaar bij Rossmann, een Duitse drogist.

2 opmerkingen:

  1. Wat is die sunkissedlak bijzonder! Je ziet inderdaad een mooie oranjeachtige glans op de laatste foto. Echt een mooie en heerlijk zomerse creatie zo! Leuk dat je de lakjes van Lidl hebt uitgetest :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Romy! Ik ben altijd erg benieuwd naar de kwaliteit van budgetlakken, vandaar dat ik ze graag test :)

      Verwijderen