woensdag 18 april 2018

Lentecreatie met paardenbloemen

Deze eerste mooie dagen van het jaar vragen om toepasselijke nagels. Met wat zachte kleuren en onder andere paardenbloemen creëerde ik daarom een vrolijke lentecreatie!


Ik ben gek op pastelkleuren, vooral in deze tijd van het jaar. Het is dan ook  geen verrassing dat ik ging voor de lila 'Virgin Snow' en de mintgroene 'Blossom Dandy' van Essie.


Lichte kleuren dekken vaak minder snel, maar na het eerste laagje van deze lakjes had ik goede hoop dat dat deze keer niet het geval zou zijn.


De eindstand was drie laagjes voor beide kleuren, waar ik heel tevreden over was. Verder was het de typische Essie-kwaliteit: prima substantie, fijne kwast en het geheel droogde snel en egaal op. Daar hou ik van!


Na wat graven door mijn stapels nagelstickers vond ik deze toepasselijke bloemen en vlinders. Ze komen uit de 'Wake Up, Spring!'-collectie van Essence en hebben zelfs een naam: '01 Blossoms Etc.'. Vooral de uitgebloeide paardenbloem met de rondvliegende zaadjes vind ik erg mooi.

Het aanbrengen verliep vlekkeloos: de stickers lieten makkelijk los en met een pincet zaten ze zo op mijn nagels. Toen dat eenmaal gedaan was, lakte ik nog een laagje topcoat.
Ik word blij van het resultaat! Het is lekker lenteachtig geworden. Met nagelstickers is het vaak wel een nadeel dat je de randjes blijft zien, maar hier viel dat erg mee. Laat het mooie weer nog maar even aanhouden!

'Virgin Snow' en 'Blossom Dandy' van Essie kocht ik bij Big Bazar. De nagelstickers '01 Blossoms Etc.' uit de 'Wake Up, Spring!'-collectie van Essence komen van Kruidvat.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleuren en prachtige lentestickers! Het is echt een tof geheel geworden zo!

    BeantwoordenVerwijderen