Pagina's

maandag 11 juli 2016

Geshopt! Water decals en andere nail art-spullen

Ik heb weer geshopt! Deze keer geen nagellak, maar heel veel water decals en andere nail art-benodigdheden. Ik laat je graag mijn buit zien!

Laatst ging ik het internet op om te zoeken naar nagelstickers of water decals van Super Mario. Het leek me namelijk erg leuk om eens Mario-nagels te maken. Per toeval kwam ik uit bij AliExpress, een Chinese webshop. Dat lijkt een beetje op eBay, met verschillende verkopers. Ik keek er wat rond en was zo gefascineerd door wat er allemaal te koop was en de lage prijzen, dat ik me niet meer kon inhouden!


Als eerste kocht ik een set met maar liefst vijftig velletjes water decals. Wat er precies in zou zitten, bleef een verrassing. Het zou van alles wat zijn, van cartoons tot bloemen. Aangezien ik zelf veel moeite had met kiezen tussen al dat moois, vond ik dit een goede oplossing!


Het beste komt nog: voor deze stapel van precies vijftig velletjes betaalde ik slechts €2,13. Ik was hier echt verbaasd over, want normaal betaal je tussen de 1 euro en 1,50 per vel.


Hierboven zie je een greep uit wat ertussen zat. Van Tom & Jerry tot Marilyn Monroe en van dierenprints tot bloemen: het was heel divers. Natuurlijk is niet alles mijn smaak, maar ik vind het juist leuk om hiermee wat meer uit mijn comfortzone te gaan.


Met hetzelfde idee kocht ik deze set zwartwitte decals. Ook bij deze 48 velletjes was het een verrassing welke je precies zou krijgen. Ik betaalde er maar €2,45 voor.


Ik kreeg weer een mooie variatie. Bloemen, blaadjes, eendjes, vlinders: alles zat erbij. Verder had ik veel kantpatronen. Ik zie mezelf al een mooie gradiënt maken en zo'n patroon er overheen plakken!


Nog meer water decals! Ik heb een groot zwak voor Spongebob, dus ik kon deze niet weerstaan. Ik wilde er eigenlijk maar een paar, maar kiezen was moeilijk. Daarom nam ik ze alle tien, voor €0,93 in totaal.


Verder kocht ik dit grote vel met daarop elf velletjes. Het zijn allemaal liefdesteksten (vooral 'love' en 'hug') in verschillende stijlen. Als taalliefhebber ben ik gek op letters, haha. Ik betaalde er €0,99 voor. 

Mijn eerste indruk van de water decals is goed. Ze zijn allemaal heel helder afgedrukt. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, maar dat gaat zeker zeer binnenkort gebeuren :)


Een gebogen pincet leek me erg handig om stickers of decals mee op te plakken. De twee kleine plastic bakjes zijn bedoeld om water decals in te weken. Dit setje kostte €1,48.


Hier was ik al zo lang naar op zoek: golvend striping tape! Ik ben heel blij dat ik het nu eindelijk heb gevonden. Voor €0,47 per rolletje waren ze van mij.


Ook vond ik nog wat mooie sjablonen. Het stencil links op de foto is het enige dat ik verkeerd heb gekregen. Ik had namelijk een patroon met vlinders besteld. Toch klaag ik niet, want ik vind dit sierlijke patroon ook erg leuk! De vinyls ernaast kon ik niet weerstaan. Dat draaiende motief geeft vast een heel mooi effect op nagels. Ik betaalde voor deze twee samen €1,62.


Mijn laatste aankopen waren twee clear jelly stempels, een rechthoekige en een ronde. Bij de ronde zat zelfs een deksel (in het midden van de foto). Een doorzichtige stempel is heel handig, want zo kun je precies zien waar op je nagel je het figuur of patroon stempelt. Ze waren een euro per stuk, inclusief schraper.

Stempelen lukt mij nooit zo goed, maar ik hoop dat het me met deze stempels wat beter af zal gaan. Ik heb ze al even uitgeprobeerd en warempel, één plaatje lukte goed! Dat was meteen de eerste die ik probeerde en helaas bleef het daarbij. Maar ik blijf het vol goede moed proberen, haha.


Het was de eerste keer dat ik iets uit China bestelde en ik ben erg tevreden. In totaal betaalde ik maar €12,50. De verzending was gratis. Het kon tot twee maanden duren voor het pakketje aan zou komen, maar ik had het al binnen na drie weken! Wat ik ook een groot pluspunt vond, was dat je gewoon met iDeal kunt betalen. Dit was dus zeker niet mijn laatste bestelling daar.

Al met al heb ik veel mooie dingen gescoord voor heel weinig, maar nog steeds niet waar ik eigenlijk naar op zoek was: nagelstickers of water decals van Super Mario. Ze lijken niet te bestaan, al geef ik het nog niet op. Mocht je een goede tip voor me hebben, dan hoor ik het graag!

Alle aankopen in dit artikel komen van AliExpress.com, van deze verkoper.

10 opmerkingen:

  1. ben meteen even gaan kijken bij deze verkoper ;-) En een tip..je kan ze ook zelf maken...super mario water decals. In mijn laatste blogpost laat ik zien hoe je dat doet. SIMPEL ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad een hele handige tip van je! Als ik ze echt niet kan vinden, dan ga ik er zeker zelf mee aan de slag. Dank je wel :)

      Verwijderen
  2. Wat veel heb je gekocht en leuke nail art spullen! Ben heel erg benieuwd naar de komende nail arts hiermee.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het was zo verleidelijk allemaal! Leuk om te horen :)

      Verwijderen
  3. Oh wat een leuke decals!!! Met zo'n stapel kun je uit heel wat kiezen. Ik kijk al uit naar je nail arts :-D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik hou van veel keuze, haha. Wat leuk om te horen :)

      Verwijderen
  4. eBay heeft allesch :-) (Nu hoop ik alleen dat de link het doet)

    http://m.ebay.com/itm/390650818107?_mwBanner=1

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jongeee, hoe heb je dat zo in een keer gevonden?! Die zijn echt leuk! :D

      Verwijderen
  5. Wauw, wat een gave spullen en dat voor die prijs! Dat doe je goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben zelf ook nog steeds verbaasd over de prijs! Dank je wel :)

      Verwijderen