Pagina's

maandag 9 januari 2017

Vrolijke pastelnagels

Met het grauwe weer en de winterse kleuren van de laatste tijd vond ik het hoog tijd voor iets vrolijks. Daarom pakte ik er wat pastelkleuren van Rival de Loop Young bij!


Ik ging voor deze paarse, groene en blauwe lak uit de 'Beach Love'-collectie van Rival de Loop Young. Ik scoorde ze afgelopen zomer toen ik op vakantie was in Keulen. Een leuk detail is dat ze allemaal namen van bekende stranden hebben, zo ook deze. Van links naar rechts zijn het '05 St. Barth', '08 Bora Bora' en '09 Ibiza'. Alle drie hebben ze een soort blauwe ministokjes in de lak.


Bij het eerste laagje was ik heel bang dat het lang zou duren voor ze zouden dekken. Ze gaven namelijk allemaal nog maar weinig kleur af. Verder was de substantie prettig om mee te werken en verdeelden de glitters zich redelijk gelijkmatig.


De kwastjes leken een beetje scheef te zijn afgesneden, maar bij het lakken was hier niets van te merken. De vorm was precies goed om netjes langs mijn nagelriemen te kunnen lakken.

Voor een mooie dekking had ik drie laagjes nodig, wat niet ongewoon is voor pastelkleuren. Het was wel een uitdaging om de blauwe ministokjes mooi over mijn nagels te verdelen. Bij elk nieuw laagje lak verdronken de glitters daaronder namelijk een beetje, waardoor ik eigenlijk bij ieder laagje opnieuw begon. Dat is wel het nadeel van glitters die al in een kleurlak verwerkt zitten. Toen dat eenmaal was gelukt, sloot ik af met een laagje topcoat.




Het is een lekker vrolijk geheel geworden! Ik vind dit typisch lakken die geen nail art of andere toevoegingen nodig hebben om er leuk uit te zien op je nagels. De blauwe stokjes maken het al af. Ik vind dat ze een mooi speels effect geven.

Een ander pluspunt is dat ze een week zijn blijven zitten zonder chips! Dat is best bijzonder, want ik ben tijdens het klussen niet echt lief geweest voor mijn nagels. Zo zie ik het graag!

'05 St. Barth', '08 Bora Bora' en '09 Ibiza' uit de 'Beach Love'-collectie van Rival de Loop Young kocht ik afgelopen zomer bij Rossmann, een Duitse drogisterij.

8 opmerkingen:

  1. Wat een onwijs leuke lakjes zijn dit, alhoewel ik me kan voorstellen dat het wat gedoe was om de stokjes goed verdeeld te krijgen. Maar het resultaat is dan wel erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind ik ook! De Duitse drogisten zijn wat dat betreft echt walhalla's met heel veel mooie, goedkope lakken. Dank je wel :)

      Verwijderen
  2. De kleuren zijn top maar de flakkies ben ik nooit zo weg van geweest. Ze doen me aan pasen denken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nu je het zegt, ze passen inderdaad goed bij Pasen, haha!

      Verwijderen
  3. Hou niet zo van zulke glittertjes geloof ik maar vind dit toch wel erg leuk en schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jij bent sowieso niet heel erg van de glitters toch? Ik vind ze ook erg leuk :)

      Verwijderen
  4. Wat een leuke lakjes. Zeker in het voorjaar en de zomer. Heel vrolijk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he? :) Ik hou er wel van om zulke lakken ook af en toe in de herfst/ winter te dragen, voor wat vrolijkheid tijdens de grauwe dagen!

      Verwijderen