maandag 8 mei 2017

H&M glittercombinatie

Laatst liep ik bij de H&M tegen twee leuke setjes nagellak aan. Ik probeerde ze uit en laat je vandaag het glinsterende resultaat zien!


Ik scoorde een setje met blauwtinten en eentje met bronstinten. Beide bevatten een metallic lak en een glitterlak. Voor een euro per flesje kon ik ze niet laten liggen!


Ik begon met de kleurlakken. Op deze zonnige foto kun je goed de prachtige metallic glans zien. H&M is niet erg creatief geweest met de namen: 'Blue' en 'Rose Gold'.


Ik bracht ze om en om aan. De bronzen kleur viel me wat tegen. Ik vond 'm niet mooi bij mijn huidskleur en hij was erg streperig. Daarom besloot ik om die kleur alleen als accentnagel op mijn ringvinger te doen. De blauwe streepte een stuk minder, maar leek niet erg dekkend te zijn.


De blauwe dekte uiteindelijk na vier laagjes. Dat is vrij veel, maar van een lakje van een euro kan je natuurlijk ook niet te veel verwachten. De bronzen lak was met twee laagjes dekkend, maar bleef erg streperig. Beide hadden een fijne smalle kwast waar ik netjes mee kon werken.


Tijd voor de glitters! Ook deze hebben saaie namen: 'Blue Glitter' en 'Rose Gold Glitter'. Om het geheel niet te druk te maken, deed ik de glitters alleen op mijn duim, middel- en ringvinger.

De blauwe glitterlak was een beetje dik, maar dat hinderde me niet echt tijdens het lakken. Er kwamen veel glitters aan de kwast, die ik gemakkelijk kon verdelen over de nagel. Bij de andere kwam er juist veel blanke lak mee, waardoor ik een paar keer in het potje moest dippen om uiteindelijk genoeg glitters op mijn nagel te hebben. Als laatste bracht ik een laagje topcoat aan.
Wat een mooie, glinsterende lakken zijn het! Ik werd blij van het eindresultaat. De glitters op de bronzen lak doen het streperige vervagen, wat ik een goede bijkomstigheid vind. Het zijn kwalitatief gezien dan niet de beste lakken die ik ooit heb gebruikt, maar voor die prijs zijn het erg leuke setjes!

Het setje met 'Blue' en 'Blue Glitter' en het setje met 'Rose Gold' en 'Rose Gold Glitter' van H&M kocht ik bij H&M.

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleuren inderdaad en zo'n mooie combinatie met die glitters! Ik ben echt helemaal weg van het mooie resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat ze streperig lakken en dat de blauwe na 4 laagjes pas dekt. Het is een leuke kleur. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad jammer, maar ik blijf het mooie lakken vinden :) Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen