maandag 15 mei 2017

Zomerse bloemen en vlinders

Wat me nooit verveelt op mijn nagels, zijn vlinders en bloemen. Je kunt er namelijk eindeloos veel combinaties mee maken en ze staan altijd vrolijk. Met het zomerse weer op komst vond ik het een goed idee om weer wat vlinders en bloemen tevoorschijn te halen!


Ik koos twee zomerse lakjes uit om mee te beginnen. Deze 'Colour Boost'-lakken kwamen een paar maanden geleden in het vaste assortiment van Essence. Ze zouden met slechts één laagje moeten dekken. Ik was heel benieuwd of dat ook echt zo zou zijn. Je ziet hier de lichtgele '05 Instant Summer' en de mintgroene '06 Instant Happiness'.


Zo zag het eerste laagje van beide lakken eruit. De mintgroene was dekkend, op wat strepen en kleine lichte stukjes na. De gele had echt nog een tweede laag nodig. 


Dit zijn twee laagjes: een stuk beter! Ondanks dat Essence haar belofte van één laagje niet nakomt, ben ik onder de indruk van de dekking. Ik heb namelijk nog geen enkele lichtgele lak die met twee laagjes dekt. De lakken waren wat aan de dikke kant, maar verder van prima kwaliteit.


Mijn nagels waren razendsnel droog, waardoor ik snel verder kon met de water decals. Na wat zoeken vond ik deze vrolijke bloemen en vlinders. Ik vond de kleuren perfect passen bij de lichtgele en mintgroene basis.

Ik knipte de plaatjes uit, haalde de beschermfolie ervan af, doopte ze even in water en bracht ze voorzichtig aan met een pincet. Dat ging zonder problemen. De decals waren van stevige kwaliteit en krulden niet om. Tot slot bracht ik een laagje topcoat aan.
Hier word ik blij van! Ik was heel tevreden met het vrolijke resultaat. Laat het mooie weer maar komen!

'05 Instant Summer' en '06 Instant Happiness' uit de 'Colour Boost'-collectie van Essence kocht ik bij Kruidvat. De water decals komen van AliExpress.

4 opmerkingen:

  1. Wauw, dat ziet er inderdaad vrolijk uit! Daar houd ik van :) Superleuke kleurtjes én decals!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lief! decals zijn toch wel errug leuk

    BeantwoordenVerwijderen