maandag 7 augustus 2017

Pastel combinatie met stokjes

Ik ben gek op pastelkleuren en moest ze echt weer eens gebruiken. Deze keer combineerde ik paars, groen en glitterstokjes tot een vrolijke, zomerse manicure!


Laatst had Big Bazar een hele aantrekkelijke actie met Essie nagellak voor maar €3,50. Ik scoorde toen onder andere deze lieve pastelkleuren. De lila kleur is 'Virgin Snow' en de mintgroene 'Blossom Dandy'.


Mijn oorspronkelijke idee was om met behulp van een sponsje de kleuren in elkaar te laten overlopen. Maar dat was zo jammerlijk mislukt dat ik er niet eens een foto van heb gemaakt. Daarom besloot ik om de kleuren dan maar om en om aan te brengen. Bij het eerste laagje hierboven zie je al meteen de goede kwaliteit van Essie: de kleuren waren al bijna dekkend!


Na twee laagjes waren de lakken volledig dekkend, een hele goede score voor zulke lichte kleuren. De brede, rond afgesneden kwast vond ik prettig in gebruik. Ook over het egale en glanzende resultaat ben ik erg enthousiast. Topnagellak dus!


Ik vond het wat te saai om het zo te laten, dus speurde ik tussen mijn glitterlakken naar een passende topper. Ik stuitte op 'Sour Apple' uit de 'Confetti Nail Effects'-collectie van Barry M. Het is een vrolijke lak met gele en lichtblauwe stokjes.

'Sour Apple' bracht heel gemakkelijk aan. De glitterstokjes verdeelden zich als vanzelf. Ook de blanke basis was van goede kwaliteit: het resultaat was zo mooi egaal en glanzend dat een topcoat niet eens nodig was!
Ik vind het een erg leuke combinatie geworden. De stokjes komen zowel op de mintgroene als op de lila kleur mooi naar voren. Ondanks dat het niet is geworden wat ik in m'n hoofd had, word ik hier toch blij van!

'Virgin Snow' en 'Blossom Dandy' van Essie kocht ik een paar weken geleden bij Big Bazar. 'Sour Apple' uit de 'Confetti Nail Effects'-collectie van Barry M scoorde ik twee jaar geleden in een webshop.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke en vrolijke combinatie weer! Ik vind het zo leuk dat je vaak verschillende kleuren combineert en met de stokjes erbij wordt het helemaal een mooi geheel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te horen, dank je wel Romy :)

      Verwijderen