maandag 14 augustus 2017

Vakantienagels

De afgelopen twee weken had ik vakantie en oh, wat is de tijd omgevlogen! Gelukkig gaat op mijn nagels de vakantie gewoon nog even door. Vandaag laat ik je deze zonnige nagels zien!


De eerste week ging ik met mijn vriend naar Frankfurt. Bij de Duitse drogisten heb ik weer een heel aantal mooie lakjes gescoord, waaronder deze van Essie. Het is 'Sweet Soufflé' uit de zomercollectie. De lak is niet gewoon wit, maar heeft een oranjegouden shimmer (die ik helaas niet kreeg vastgelegd met mijn camera).


Ik had vooruit gewerkt voor mijn blog, zodat ik ook mijn nagels even een pauze kon geven. Maar nu moet ik eerlijk bekennen dat ook de nagelverzorging er de afgelopen twee weken bij in is geschoten, waardoor het er hier niet al te fraai uitziet. Inmiddels heb ik ze alweer flink in de olie gezet, haha.

Terug naar de lak van Essie. Bij het eerste laagje was die helaas niet al te dekkend. Wit is een kleur die vaak veel laagjes nodig heeft.


Pas na vier laagjes had ik een mooie dekking. Dat ben ik niet gewend van Essie. Verder was de kwaliteit wel erg goed: fijne kwast waar ik heel precies mee kon werken en de substantie was ook erg prettig.


Natuurlijk kon ik mijn nagels niet zo laten. Ik vind wit een zomerse kleur en zocht daarom wat toepasselijke water decals. Ik kwam uit op dit velletje dat de ultieme zomervakantie uitbeeldt, met onder andere de zon, een cocktail, ijs en het strand.


Deze decals waren iets anders dan ik gewend ben. In plaats van ieder plaatje een decal, was nu het hele vel één grote decal. Ik moest de afbeelding dus wat preciezer uitknippen dan ik normaal doe. Na even weken in een bakje water, bracht ik ze probleemloos aan. Met nog een laagje topcoat waren mijn vakantienagels klaar.
De zon brak ineens door toen ik klaar was met lakken! Ik vind het een vrolijke combinatie geworden. De witte lak van Essie laat de zonnige plaatjes mooi naar voren komen. Ik verlang meteen weer terug naar vakantie! Gelukkig zijn de foto's er nog...


'Sweet Soufflé' uit de zomercollectie van Essie kocht ik bij dm, een Duitse drogist. De water decals komen van AliExpress.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke vakantiefoto! En dat jurkje staat je zó leuk :) Net als je prachtige vakantienagels trouwens! Door het wit springen de vrolijke decals er echt uit.

    BeantwoordenVerwijderen