maandag 18 september 2017

Sieraden water decals

Al heel lang wilde ik sieraden op mijn nagels. Toen ik er op AliExpress water decals van tegenkwam, moest ik die dan ook meteen bestellen. Vandaag laat ik je mijn nagels met sieraden zien!


Ik ben de laatste weken helemaal into najaarskleuren. Ook deze week ging ik voor zo'n kleur, namelijk de donkerpaarse '379 Eggplant' van Kiko. Er zit een subtiele zilveren shimmer in, die je op de foto in de linker bovenhoek van het potje kunt zien.


Het fijne aan donkere kleuren is dat ze vaak goed dekken. Ik was heel blij dat deze lak van Kiko daar geen uitzondering op bleek te zijn, want na een laagje zag het er al zo uit.


Na twee laagjes was '379 Eggplant' helemaal dekkend. Zoals ik ben gewend van Kiko, bracht de lak fijn aan en droogde snel. Ook kwam er een prachtige glans tevoorschijn!


Ik vind ze zo mooi, deze water decals in de vorm van sieraden! Vooral de strikjes die aan de kettingen hangen, zijn erg leuk. Het is alleen niet zo handig dat ze op een wit velletje zitten, want daardoor zijn de witte plaatjes slecht zichtbaar.

Toch besloot ik me aan de witte te wagen, omdat ik bang was dat de zwarte zouden wegvallen op de donkere basiskleur. Ik knipte ze voorzichtig uit, legde ze één voor één ongeveer tien seconden in een bakje water en bracht ze met een pincet aan op mijn nagels. Het was nog best een gepriegel om de uiteindes van de kettingen precies op de uiteindes van de nagels te laten uitkomen. Een goede tip is om je nagel van tevoren vochtig te maken, want dan kun je de decal nog verschuiven als deze al op je nagel zit. Tot slot bracht ik een laagje topcoat aan.
Oh, wat vind ik ze leuk geworden! Het is net of er minikettinkjes aan mijn nagels hangen. De witte kleur springt er ook lekker uit op de donkere ondergrond. Het is weer eens iets anders dan normaal en daar hou ik wel van!

'379 Eggplant' van Kiko kocht ik in een Kiko-winkel. De water decals met sieraden scoorde ik op AliExpress.

4 opmerkingen:

  1. Wat zijn die water decals mooi en ze komen echt heel mooi uit op de donkere basislaag. Prachtige nagelcreatie weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal jou deze nagels! ik vind ze echt heel erg leuk geworden:) liefs rianne

    BeantwoordenVerwijderen