maandag 11 september 2017

Sterren nail art

Nu het al een paar dagen grauw en regenachtig is, heb ik de neiging om ook op mijn nagels donkere kleuren te gebruiken. Kijk vandaag mee naar deze sterren nail art!


Ik ben echt in najaarssferen wat kleuren betreft. Ik koos voor twee donkere lakken: '07 1000 Light Years Away' uit de 'Out Of Space Stories'-lijn van Essence en '03 Deep Dark Waters' uit de 'Travelight Story'-collectie van Catrice. De zwarte lak van Essence bevat holografische glitters in verschillende groottes, waardoor je meteen aan een mooie sterrenhemel denkt. De lak van Catrice is een diepe donkerblauwe kleur. En hoe leuk is het potje?


'03 Deep Dark Waters' was na een simpel laagje al zo goed als dekkend, op een paar lichte plekjes na. '07 1000 Light Years Away' was juist nog erg doorschijnend.


De donkerblauwe kleur van Catrice zag er na twee laagjes perfect uit. De lak droogde pijlsnel mat op. Ik vond alleen de kwast een beetje dik, waardoor het niet comfortabel lakte. Voor de glitterende zwarte kleur van Essence had ik uiteindelijk drie laagjes nodig. Ook deze lak droogde snel. Met de platte, recht afgesneden kwast kon ik goed overweg. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van beide!


Ik zou mezelf niet zijn als ik er niet nog iets aan zou toevoegen, haha. Ik ging voor zilveren sterren op de blauwe nagels. Die maakte ik met behulp van sjablonen van Essence, die ik al jaren had liggen. Ik plakte ze op mijn nagels, kleurde de sterren in met een zilveren striper, '03 Silver Surfer', en haalde het sjabloon er voorzichtig af terwijl de lak nog nat was. Dat verliep vlekkeloos. Ik was zelfs verbaasd over het strakke resultaat! Als laatste bracht ik een laagje topcoat aan.
Ik ben zo blij met hoe het is geworden! De sterren zijn mooi strak en de zwarte glitterlak doet me echt denken aan het heelal. De zilveren sterren lijken zelfs wel op te lichten op de donkere ondergrond. Een geslaagde nail art, vind ik!

Alle lakjes en de sjablonen uit dit artikel kocht ik allemaal ooit bij Kruidvat.

2 opmerkingen:

  1. Wauw, zeker een geslaagde nail art! Wat zijn de sterren goed gelukt en ze komen heel mooi uit tegen de donkerblauwe basislak. Leuk dat je de Out of Space Stories-lijn hebt gebruikt. Daar was ik ook heel benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Romy! Ik was zelf ook zo blij met het resultaat en ik had er zelfs moeite mee om het er na een week weer af te halen. Ik ben benieuwd: ga je ook wat lakjes uit de 'Out of Space Stories'-collectie halen? Ik heb ze zelf alle zeven, maar dat verbaast je vast niet, haha.

      Verwijderen