maandag 11 december 2017

Geshopt! AliExpress

Precies een maand geleden was de grootste kortingsdag van het jaar op AliExpress (11-11). Ik kon me niet inhouden en heb allerlei nail art-benodigdheden besteld. Inmiddels is alles binnen en laat ik je graag mijn buit zien!


Als eerste kwam ik deze pen met sponsjes tegen. Om een gradiënt nail art te maken, gebruik ik normaal altijd een make-upspons. Het handige van deze pen is dat de sponsjes een stuk kleiner zijn, waardoor je, als het goed is, veel preciezer te werk kunt gaan. Ik ben heel benieuwd of dat in de praktijk ook zo is!


Een ander uitprobeersel is deze mal in de vorm van een ster. Met bijvoorbeeld fimofiguurtjes en grotere glitters gebeurt het vaak dat ze zo recht zijn dat ze uitsteken op je nagel. Met deze mal is het de bedoeling dat dat verleden tijd is. Als je een glitter of figuurtje in de inham van de ster legt en aandrukt met het stokje, dan gaan ze bol staan en passen ze wel mooi op je nagel. Ik heb geen idee of dit echt werkt, maar voor die €0,55 wilde ik het graag eens uitproberen.


Natuurlijk moest ik ook meteen glitters bestellen om de mal te testen. Ik koos voor glinsterende sneeuwvlokjes in het wit, blauw, groen en goud. Het kan niet toepasselijker nu het buiten al een paar dagen prachtig wit is.


Op mijn zoektocht naar leuke glitters kwam ik ook deze vlinders tegen. Ik kon niet kiezen en nam ze dus maar in vier verschillende kleuren: wit, zwart, goud en zilver. Ze zijn echt mini, nog kleiner dan de sneeuwvlokjes.


Bovendien stuitte ik op een setje leuke water decals. In deze kerstset van 48 velletjes ging het me vooral om de gekleurde sneeuwvlokjes en vrolijke kerstplaatjes. Maar op onverklaarbare wijze zitten er ook allerlei Pokémonfiguren en Minions bij. Nouja, gelukkig kostte dit hele pakket maar €1,61.


Verder belandde dit wiel met allerlei zilveren figuren in mijn digitale winkelmandje. Het zijn onder andere schelpen, zeepaardjes, palmbomen en veren. Dit is weer eens iets anders dan wat ik normaal gebruik. Ik ben erg benieuwd hoe het zal uitpakken op mijn nagels.


Hoe schattig is dit? Twee mini paletjes met een ring om free hand nail art makkelijker te maken. Ik maak niet vaak een free hand nail art, maar met deze leuke hulpmiddelen wordt het heel verleidelijk om er vaker een kwast bij te pakken!


Deze rollen striping tape in een bronzen kleur trokken meteen mijn aandacht. Ik had namelijk nog geen striping tape met glitters. Het lijkt me leuk om de verschillende diktes (1, 2 en 3 millimeter) af te wisselen op mijn nagels.


Ik had de smaak te pakken en besloot eenzelfde setje striping tape in het groen te nemen. Toen ik toch bezig was, bestelde ik ook meteen de blauwe variant. Zo kan ik afwisselen met kleuren; iets waar ik erg van hou.


Ik heb best wat moeite om striping tape af te rollen en het recht op mijn nagels te plakken. Daar hebben ze bij AliExpress ook al iets op gevonden: een striping tape houder! De rol gaat in de houder en het begin van de tape steekt uit de doorgang aan de bovenkant. Als het goed is, is het piepdunne tape daardoor beter te hanteren.

Zo, dat waren mijn aankopen! Ik ben er erg blij mee en kan niet wachten om alles uit te proberen. Je zult ze dan ook snel in actie zien bij mijn volgende nail arts!

1 opmerking:

  1. Wat een goede koopjes allemaal! Er zitten echt leuke en handige dingen tussen! Ik moest wel lachen om de Minions en Pokémonfiguren. Ben benieuwd of je daar nog iets leuks mee kunt maken :)

    BeantwoordenVerwijderen