maandag 4 december 2017

Feestelijke disconagels

De feestmaand is begonnen en dus vond ik het de hoogste tijd om een glitterbom over mijn nagels uit te storten. Kijk mee naar deze feestelijke disconagels!


Ik ging weer eens voor lakjes van OPI. De berryachtige kleur is 'Kiss Me - Or Elf!' en de paarse kleur is 'My Little Petunia'. Ik vind ze goed passen bij deze tijd van het jaar, zonder dat ze heel hard 'Kerst!' schreeuwen.


Bij het eerste laagje viel er meteen een groot verschil op tussen de lakken. 'Kiss Me - Or Elf!' was al bijna dekkend, terwijl 'My Little Petunia' maar weinig kleur liet zien.


De berry kleur dekte uiteindelijk na twee laagjes en de paarse lak na vier laagjes. Van beide lakken was de substantie goed vloeibaar, wat erg fijn was bij het aanbrengen. De platte, recht afgesneden kwast zorgde ervoor dat alles netjes op mijn nagels belandde. Het resultaat was ietwat streperig, maar dat vond ik niet storend.


Tijd om te glitteren! Ook hier koos ik voor een lakje van OPI, genaamd 'Serious Sparkle'. De lak zit bomvol zilveren glitters en gekleurde stokjes. Het aanbrengen ervan verliep probleemloos; de glitters verdeelden zich als vanzelf. Ik schrok wel een beetje van de hoeveelheid die van de kwast af kwam. Dit is echt een glitterbom! Als laatste bracht ik een laagje topcoat aan.
De glitters waren wat lastig om vast te leggen, maar op de foto hierboven kun je goed zien hoe de stokjes in alle kleuren van de regenboog glinsteren. Ik vind ze prachtig!

Deze feestelijke combinatie maakte ik niet alleen omdat december is aangebroken. Gek op Nagellak bestaat namelijk alweer twee jaar! Ik wil je hartelijk danken voor het lezen, liken en reageren op mijn artikelen. Ik waardeer het enorm en maak met veel plezier iedere week een nieuwe creatie!

'Kiss Me - Or Elf!', 'My Little Petunia' en 'Serious Sparkle' van OPI kocht ik bij Big Bazar.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je jubileum, en ik lees je blog altijd met veel plezier! liefs rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay voor glitters! Die doen het bij mij altijd goed :) Wat een mooie en feestelijke creatie heb je gemaakt! Het ziet er heel vrolijk en vrouwelijk uit.
  Gefeliciteerd met je blogjubileum! Ik hoop je blog nog jaren met veel plezier te kunnen volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lieve complimenten en felicitatie! Dat vind ik echt superleuk om te horen :D

   Verwijderen