maandag 15 januari 2018

Kleurrijke hakken nail art

Van al dat sombere weer zou je toch bijna zelf nonstop een somber humeur krijgen. Om dat te voorkomen, ging ik voor een boel vrolijkheid op mijn nagels met deze kleurrijke hakken nail art!


Om te beginnen bracht ik op al mijn nagels 'Ibiza Blues' van Ciaté aan. Het is een lila crèmelak, afkomstig uit de adventskalender die ik je vorige week liet zien.


Het eerste laagje gaf al een best goed resultaat. Ik was vooral blij met de pijlsnelle droogtijd: toen ik mijn pink lakte, was mijn duim al droog!


Na drie laagjes was de lak volledig dekkend. De kleine, rechte kwast vond ik prettig om mee te lakken. Het nadeel van de enorm korte droogtijd was dat de lak niet mooi opdroogde: het bleef er streperig en oneffen uitzien. Gelukkig is dat iets wat een topcoat in één strijk kan verhelpen.


Tijd om er een vrolijke nail art van te maken! Bij Prijsmepper scoorde ik voor slechts 50 cent leuke vinyls/ sjablonen met hakken. Het leek me leuk om ze in allerlei kleuren op mijn nagels te doen. Met de klok mee zie je de gouden 'Goal Digger', de blauwe 'Pool Party', de rode 'Boudoir', de roze 'Cupcake Queen' en de groene 'Seas The Day', allemaal uit de adventskalender van Ciaté.


Ik plakte de vinyls in het midden van iedere nagel en kleurde ze in met nagellak. Terwijl de lak nog nat was, haalde ik het sjabloon er voorzichtig met een pincet af. Dat verliep vlekkeloos; ze waren van goede kwaliteit.

Daarna liet ik het een uur drogen voordat ik een topcoat aanbracht. Als je meteen een topcoat aanbrengt, is de kans namelijk erg groot dat je het plaatje uitveegt.
Wat zijn ze kleurrijk en vrolijk geworden! Ik vind de afwisseling van de open en gesloten hak ook geslaagd. Normaal ben ik niet zo van dit soort girly creaties, maar voor deze keer vond ik het erg leuk om zoiets eens te maken!

'Ibiza Blues', 'Goal Digger', 'Seas The Day', 'Cupcake Queen', 'Pool Party' en 'Boudoir' van Ciaté komen allemaal uit de adventskalender, die ik kocht bij TK Maxx. De vinyls met hakken scoorde ik bij Prijsmepper.

1 opmerking:

  1. Met girly zit je bij mij altijd goed ;) Wat een leuke nail art is het geworden! Die hakken zijn ook echt goed gelukt. Heel mooi gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen