woensdag 18 juli 2018

Test: Trend IT UP Electric Valley nagellak

Na het dagje Düsseldorf stond ik te popelen om al mijn nieuwe Duitse lakjes uit te proberen. Van het merk Trend IT UP had ik nog niet eerder nagellak gedragen, dus pakte ik die er als eerste bij. Lees verder om erachter te komen wat mijn ervaringen zijn!


Vorige week liet ik je in mijn shoplog al zien dat ik vier lakjes uit de 'Electric Valley'-collectie van Trend IT UP meenam. Ik koos de twee kleuren die ik het best bij elkaar vond passen: lila met zilveren shimmer '030' en paars met gouden shimmer '060'.


Over shimmers gesproken: die zien er in de potjes prachtig uit. Toch is het dan nog maar de vraag hoe dat op je nagels terecht komt. Het gebeurt namelijk weleens dat er uiteindelijk vrijwel niets van terug te zien is. Ik was heel benieuwd hoe dat bij deze tinten zou uitpakken.


Na het eerste laagje was de lichte kleur nog doorschijnend, terwijl de donkere kleur al vrijwel dekkend was. Mijn vrees dat de shimmer misschien niet te zien zou zijn, verdween meteen: de glinstering was direct zichtbaar.

Uiteindelijk waren er bij de lila '030' drie laagjes en bij de paarse '060' twee laagjes nodig voor een mooie dekking. Dat vind ik een goede score. Verder lakten ze heel prettig door de fijne substantie en de platte, rond afgesneden kwast. Bovendien droogden ze snel en egaal op. Met andere woorden: ik ben fan! Na een laagje topcoat waren mijn nagels helemaal klaar.
Oh, wat ben ik gek op zulke lakjes! De glinstering van de shimmers is echt prachtig. Vooral in de volle zon kan ik mijn ogen er niet vanaf houden. Door het warme weer van de laatste tijd heb ik wat minder zin om een uitgebreide nail art te maken, en dan is dit soort nagellak een uitkomst. Zo zien mijn nagels er toch mooi uit, zonder dat ik er een middag zwetend op heb hoeven zwoegen, haha. Trend IT UP is voor nu zeker goedgekeurd!

'030' en '060' uit de 'Electric Valley'-collectie van Trend IT UP kocht ik bij DM in Duitsland.

2 opmerkingen:

  1. Wat en mooie kleuren en zeker met die shimmer erin verwerkt! Altijd fijn als een nieuw ontdekt merk je positief verrast :)

    BeantwoordenVerwijderen