Pagina's

maandag 7 december 2015

Geshopt! Kerstige nagellak en Kiko

Als nagellakliefhebber is het heerlijk om zo nu en dan te shoppen. Niet alleen om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en collecties, maar ook omdat het zo'n fijn gevoel geeft. Zo was ik de afgelopen twee weken een aantal keer op pad, waarbij ik best wat nagellak heb gescoord. Vandaag laat ik je zien wat ik kocht!

Als eerste was ik bij de Kruidvat, die ineens een partij OPI-nagellak verkocht. Ik was er allang vanuit gegaan dat ik die zou mislopen, omdat ik er niet op tijd bij was. Tot ik een paar dagen na de actie bij de Kruidvat kwam en... jawel! Er stond nog een aantal OPI-potjes op de toonbank. Ik koos voor deze paarse, berryachtige kleur, genaamd 'Kiss Me - Or Elf!'. Deze glinstert erg mooi, al komt dat op de foto's niet helemaal over.



Na wat googlen kwam ik erachter dat de lak afkomstig is uit de Gwen Stefani Holiday 2014-collectie. Dat is nog best recent!


Ook ging ik even de Big Bazar in. Daar viel mijn oog wederom op iets van OPI: dit keer waren het kerstsetjes! Er waren twee verschillende: de ene met vier minilakjes en de andere bevatte er drie. Ik koos voor die laatste, omdat de kleuren me meer aanspraken. Ik ben namelijk gek op blauw en hou minder van rood, een van de kleuren uit het andere setje.

Deze zwarte, zilveren en blauwe liquid sandlakken dragen respectievelijk de namen 'Emotions', 'It's Frosty Outside' en 'Kiss Me At Midnight'. Ze zijn afkomstig uit de kerstcollectie van Mariah Carey, die twee jaar geleden is uitgebracht. Ik ben erg benieuwd hoe ze er op de nagels uit zullen zien.


Bovendien heb ik met een vriendin gezellig een dagje geshopt in Amsterdam. Sinds kort hoort de Kiko-winkel bij het shoprondje. Ik vind namelijk dat dit merk kwalitatief erg goede nagellak heeft. We kwamen er op het goede moment: er liep een actie van 3+3 gratis. Dat kon ik niet weerstaan! Ik heb dan ook zes lakken uitgezocht.


Mijn favoriete kleuren zijn groen, blauw en paars. Dat zie je maar al te vaak terug in mijn aankopen, zo ook deze keer. De keuze viel namelijk op twee groene, drie blauwe en een paarse nagellak. Hieronder zie je '343 Spring Green', '531 Pearly Green Butterfly' en '340 Light Blue'. 



Leuk feitje: op de flesjes van Kiko staat alleen een nummer, geen naam. De namen kun je terugvinden op de website van Kiko. De andere drie lakken waren '527 Metallic Emerald Green' (al vind ik deze meer blauw dan groen), '335 Ink Blue' en '338 Light Lavender'.


Als laatste was ik nogmaals bij de Kruidvat, waar ik tot mijn vreugde de kerstcollectie van Essence, Merry Berry, aantrof! Naar deze collectie heb ik echt uitgekeken. Niet alleen de berrykleuren vind ik ontzettend mooi, ook de flesjes zijn zo leuk en kerstig. Ik kocht dan ook de hele collectie en het striping tape.



Hieronder zie je '01 The Masked Ball' en 02 'Purple With Purpose', twee donkerpaarse tinten. De eerste is een crèmelak; de tweede heeft een prachtige glans.


'03 Pink & Perfect' en '04 Red Rocks' zijn lichtere tinten, die mooi in het rijtje passen. Je zou er een mooi ombre-effect mee kunnen creëren denk ik. Beide zijn crèmelakken.


Tot slot een close-up van de topcoat, die gouden glitterstukjes bevat. Ik ben gek op zulke glitterlakken, omdat ze zo'n mooi glinsterend effect aan je nagels geven. Deze draagt de naam '01 I ♥ My Golden Pumps'.


Ik kan niet wachten om alles uit te proberen. Een aantal van deze lakken komt binnenkort zeker voorbij op Gek op Nagellak!

4 opmerkingen:

  1. Wat een gave nagellakjes allemaal! Vooral de groen/blauwe tinten van de Kiko vind ik erg mooi, maar ook de roze tinten kan ik natuurlijk niet anders dan prachtig vinden :) Ik ben heel benieuwd hoe ze op jouw nagels zullen staan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Romy!:) Ben er zelf ook erg blij mee. Ik dacht al dat je die het mooist zou vinden, haha.

      Verwijderen
  2. Super leuk geschreven en ben zelf ook erg fan van kiko nagellak
    X Anita

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel nog Anita! Wat leuk om je te zien op m'n blog:)

      Verwijderen