maandag 27 juni 2016

Zeegroene glitters

Bij grauw, regenachtig weer krijg ik altijd zin in glitters. Zo ook afgelopen week, toen ik met zeegroene glitters aan de slag ging. Vandaag laat ik je deze combinatie uitgebreid zien!Als eerste koos ik de glitterlak uit. Dit werd 'Nail Junkie' van Sinful Colors. Een prachtige lak met zeegroene glitters, die me deden denken aan een zeemeermin. De glitters zitten in een jelly basis van dezelfde kleur. Als basislak wilde ik net zo'n kleur, zodat het mooi bij elkaar zou passen. Al snel kwam ik uit bij een even zeegroene lak van Catrice, met de toepasselijke naam '44 Mermaid My Day'.


Helaas leek de lak van Catrice bij het eerste laagje even sheer als de jelly basis van de glitters. Er kwam maar weinig kleur op mijn nagels.


Pas met vier laagjes was de lak dekkend, zoals je hierboven kunt zien. Ook bleek '44 Mermaid My Day' best streperig te lakken. De substantie was wel prettig: niet te vloeibaar en niet te dik. Qua aanbrengen is deze lak dus geen favoriet, maar qua kleur zeker wel. Ik hou erg van dit soort zeetinten!


Nadat ik het even had laten drogen, was het tijd voor de glitters. Zijn ze niet prachtig? De lak bevat zowel gouden miniglitters als blauwe, oranje en zeegroene hexagonale glitters. In zonlicht reflecteren ze erg mooi.

Van het aanbrengen van 'Nail Junkie' werd ik heel blij. Er kwamen veel glitters mee op de kwast, die zich ook nog eens goed over de nagel verdeelden. Een laagje was dus voldoende voor een mooi resultaat. Wel was de lak wat aan de dikke kant, maar dat stoorde me niet.
Het enige nadeel van deze combinatie was dat de glitters moeilijk vast te leggen waren. Vandaar de ietwat vreemde hoek waaruit de foto hierboven is genomen: zo waren de glitters beter te zien. Ik was erg blij met mijn zeemeerminnagels. Ik bleef er maar naar kijken, want elke keer reflecteerden de glitters weer anders!

Ik heb deze glittercombinatie drie dagen gedragen. Toen ik het eraf haalde, was er geen tipwear of chip te zien. Prima dus!

'44 Mermaid My Day' van Catrice en 'Nail Junkie' van Sinful Colors kocht ik beide een tijd geleden bij Kruidvat.

2 opmerkingen:

  1. De kleuren zijn prachtig. Ik heb Nailjunkie en ik ga deze combinatie zeker een keer proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind ik ook, ben gek op dit soort kleuren! Wat leuk dat jij deze combinatie ook een keer gaat maken :)

      Verwijderen