maandag 28 november 2016

Paarse zigzag nail art

Ik had zin om weer eens iets met paars te doen. Het werd een zigzag nail art en vandaag laat ik je zien hoe ik deze maakte!


Het werd dus iets met paars. Ik koos twee tinten van Kiko uit, namelijk '332 Dark Violet' en '338 Light Lavender'. Beide zijn crèmelakken. Door het slechte daglicht zien de kleuren er op deze foto wat fletser uit dan in het echt.


Als basis bracht ik de lavendelkleur aan. Het eerste laagje zag er top uit: glanzend, egaal en al bijna dekkend!


Zoals verwacht was de lak bij de tweede laag volledig dekkend. Verder was de kwaliteit helemaal zoals ik het graag zie: de substantie was precies goed, met de platte, recht afgesneden kwast viel heel precies te werken en de droogtijd was maar een paar minuten. De glans van '338 Light Lavender' is zo mooi, dat je geen topcoat nodig hebt als je 'm los op je nagels zou dragen.


Tijdens de COTM meeting had Cindy voor ons alle drie een kleine goodiebag. In mijn groene tasje zat een groen lakje van Ciaté (Apple & Custard), een nagellakbedeltje en een velletje met zigzagsjablonen. Zo leuk! Helemaal naar mijn smaak ook, want groen behoort tot mijn favoriete kleuren. Nogmaals bedankt Cindy!


Ik was heel benieuwd naar de zigzagsjablonen en besloot daarmee aan de slag te gaan. Er zaten smalle en brede stroken op het vel.


Ik plakte wat sjablonen op mijn nagel en lakte er overheen met '332 Dark Violet' van Kiko. De zigzagstroken waren net wat breder dan mijn nagels, waardoor ik ze er makkelijk vanaf kon trekken na het lakken.

Ze bleken heel goed te werken! Zo waren ze precies plakkerig genoeg om er geen lak onderdoor te laten lopen en om de lak eronder niet te beschadigen. De lijnen werden mooi strak. Daar hou ik van! Als laatste bracht ik een laagje topcoat aan.
Ik was erg blij met het eindresultaat! Op iedere nagel probeerde ik iets anders te doen: brede of smalle lijnen en horizontaal, verticaal of diagonaal. Dat gaf een speels effect. Ik kon ernaar blijven kijken! Na een paar dagen kreeg ik wat tipwear en na zes dagen een flinke chip. Dat is wel een wat mindere houdbaarheid dan wat ik normaal heb, maar het is alsnog een goede score.

Lieve mensen, nog even iets anders: deze week bestaat Gek op Nagellak alweer een jaar! Wat ben ik blij dat ik deze blog ben begonnen: ik beleef er veel plezier aan om mijn passies nagellak en schrijven hier te combineren, heb veel nieuwe blogs ontdekt en vind het zo leuk dat ik in contact ben gekomen met allerlei mensen die net zo gek op nagellak zijn als ik! Bedankt dat jullie iedere week trouw mijn artikelen lezen. Op naar het tweede jaar!

'332 Dark Violet' en '338 Light Lavender' van Kiko kocht ik bij een Kiko-winkel.

12 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan zeg! De kleuren passen perfect bij elkaar!
  Gefeliciteerd met je blogjaardag en ol naar de 2!!
  Liefs Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er onwijs leuk uit, vooral doordat je verschillende zigzagpatronen hebt gecombineerd. Echt heel leuk! Gefeliciteerd met je blogjubileum :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Romy! Vond het zelf ook heel speels staan met die verschillende zigzagpatronen :)

   Verwijderen
 3. Hey gefeliciteerd! Leuk wat je met de stickers hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik vond het heel leuk om ze te gebruiken :)

   Verwijderen
 4. Leuk, gefeliciteerd! Prachtige creatie, heel goed gelukt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Paars ♥ een van mijn favoriete kleuren. De nail art met de zig zag stickers is heel erg leuk geworden. Ik vind het vooral leuk dat je op iedere nagel iets anders hebt gedaan. En van harte gefeliciteerd met je blog jubileum!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Imke :) Ik vond het inderdaad heel speels staan zo. Paars is bij mij ook favoriet!

   Verwijderen