maandag 17 april 2017

Paasnagels met Gudetama

Ik hou er erg van om mijn nagels te laten matchen bij het weer of een feestdag, zo ook nu met Pasen! Het was de uitgelezen kans om mijn setje met Gudetama-nagelstickers uit te proberen. Vandaag vertel ik je er alles over!


Een paar weken geleden liet ik je dit setje met nagelstickers en een base-/topcoat al zien in een shopartikel. Op de plaatjes zie je een Koreaanse cartoon in de vorm van een ei, genaamd Gudetama. Eieren en Pasen zijn natuurlijk samen één, vandaar dat ik het niet kon laten om het setje precies nu te testen.


Als basis koos ik voor een lichtgele lak van Essence uit de 'Colour & Care'-lijn, die de naam '04 Lean On Me' draagt. Lichtgeel is een typische paas- en lentekleur en dus vond ik 'm heel geschikt voor deze creatie.


Allereerst bracht ik de base-/topcoat van Gudetama aan op mijn nagels. Ik verwachtte er niet veel van, maar was erg onder de indruk! De lak droogde snel en vormde een egale basis voor de kleurlak.


'04 Lean On Me' was na drie laagjes dekkend. Het is een erg fijne lak: goede substantie en sneldrogend. Ook van de platte, rond afgesneden kwast ben ik fan. Het enige minpunt is dat er een vreemde, zoetige geur vanaf komt.


Daarna ging ik verder met de stickers. Er waren zulke schattige plaatjes bij! Gudetama komt in alle vormen voor: rauw, gekookt en gebakken. Ik besloot er een vrolijk geheel van te maken en alle soorten stickers te combineren. Met een pincet haalde ik ze van het vel en plakte ze voorzichtig op, wat geen enkel probleem opleverde.

Tot slot bracht ik de base-/topcoat van Gudetama nog een keer aan. Ook als topcoat is deze lak prima. Al kan deze niet tippen aan 'Insta-Dri' van Sally Hansen (mijn favoriete topcoat), want die is nog net wat sneller droog én daar komt geen parfumgeur vanaf. Aan deze lak zat een zoete parfumlucht die maar niet weg wilde gaan; pas na twee dagen roken mijn handen er niet meer naar!
Zoals je goed op de foto's kunt zien, was er een groot nadeel aan de stickers: de randjes werden kronkelig en bleven erg zichtbaar. Zo zonde! Ik weet niet precies of dat nu door de topcoat kwam of dat de topcoat het alleen benadrukte. Ondanks dat vind ik het wel een erg vrolijk geheel geworden, passend bij deze tijd van het jaar.

Fijne Tweede Paasdag!

'04 Lean On Me' uit de 'Colour & Care'-lijn van Essence kocht ik bij Kruidvat. Het setje met nagelstickers en een base-/topcoat van Gudetama kocht ik tijdens het I Love Beauty-evenement in de Jaarbeurs.

4 opmerkingen:

  1. Wat een superleuk en vrolijk geheel is het met al die kuikentjes en met de gele kleur op je nagels. Jammer dat de randjes van de stickers wat omkrulden, maar desondanks word ik vrolijk van dit paasachtige resultaat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aahhw wat zijn ze cute!! Hele leuke en lieve mani heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen