woensdag 16 mei 2018

Sierlijk patroon met vlinders nail art

Lente, mooi weer, alles staat in bloei... Wat past daar beter bij dan vlinders? Ik laat je vandaag dan ook een nail art zien met vlinders en een sierlijk patroon!


Als basis ging ik voor een lilablauwe kleur van Catrice: '114 The Sky So Fly'. Het is een wat oudere lak; inmiddels heeft de nagellak van Catrice een nieuw flesje gekregen. Maar dat doet niets af aan deze mooie lentekleur.


Na het eerste laagje was ik blij verrast: qua dekking zag het er al goed uit en de lak was mooi egaal.


Drie dunne laagjes waren genoeg voor een volledige dekking. De substantie was precies vloeibaar genoeg om fijn mee te kunnen lakken. Ook de ronde kwast maakte me enthousiast. Het egale, glanzende resultaat maakte het helemaal af. Ik ben fan van '114 The Sky So Fly'!


Natuurlijk moest er toen nog iets op. Ik bladerde wat door mijn map met water decals en kwam deze sierlijke patronen met vlinders tegen. Ik draag eigenlijk nooit zulke patronen op mijn nagels, dus dit was een goed moment om het eens uit te proberen!

Voordat ik ze even in een bakje water weekte en met een pincet aanbracht, knipte ik alle decals op maat. Het is lastig om de precieze vorm van je nagels te knippen, dus ik hield het bij de goede lengte. Wat later te veel is, kun je makkelijk weghalen met een wattenstaafje met nagellakremover. Aan de bovenkant liet ik een randje over dat ik om de nagel heen vouwde. Zo ontstond er een mooi resultaat. Tot slot bracht ik een laagje topcoat aan.
Wat ben ik blij met het resultaat! Het ziet er vrolijk en sierlijk uit. Ik snap niet dat ik niet eerder dit soort patronen heb gebruikt, want het geeft echt een mooi effect. Ik ga ze er vanaf nu zeker vaker bij pakken!

'114 The Sky So Fly' van Catrice kocht ik bij Kruidvat. De water decals komen van AliExpress.

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een gaaf patroon inderdaad! Zoiets zou je zeker vaker 'moeten' gebruiken, want het ziet er erg mooi uit. Prachtige, chique nagels zo! :)

    BeantwoordenVerwijderen