Pagina's

woensdag 11 juli 2018

Geshopt! Dagje Düsseldorf

Vorige week was ik met mijn vriend een dagje naar Düsseldorf om lekker te shoppen! Uiteraard kwam ik niet met lege handen thuis. Vandaag laat ik je uitgebreid mijn aankopen zien!


Als eerste stuitte ik bij DM op een limited edition van Catrice die hier in Nederland niet is uitgebracht. Het zijn de 'Fashion ICONails': negen lakjes met ieder een andere soort glitter of shimmer. Daar heb ik een zwak voor en Duitse meiden ook, zo bleek. De displays waren namelijk leeg gerausd. Pas een aantal drogisterijen verder lukte het me om ze alle negen te scoren. Ik ben er helemaal blij mee!

Van links naar rechts zie je op de bovenste rij '01 Strike A Rose', '02 Show Topper', '03 Teal Appeal' en '04 Dress To Impress'. Op de onderste rij zie je '05 Haute Couleur' (donkerpaars), '06 The New Black' (donkerblauw), '07 Seashell Bomb', '08 Nude Attitude' en '09 Lust Have'.


Bij Müller, een andere drogisterij, liep ik tegen nog een display van Catrice aan. Ik dacht dat dit ook een limited edition was, maar na wat onderzoek kwam ik erachter dat het gaat om lakjes die vanaf dit najaar in het vaste assortiment komen. Het zijn twee van de '#peeloff Glam' glitterlakjes. Het bijzondere ervan is dat je ze niet met nagellakremover hoeft te verwijderen, maar je ze makkelijk van je nagels af kunt schrapen. Dat is best een uitkomst met glitters, omdat het meestal nogal wat boenwerk vereist om die van je nagels af te krijgen. Ik ben erg benieuwd of dit werkt!

De zilveren lak is '02 Nail More, Worry Less' en de gouden draagt de naam '03 When In Doubt, Just Add Glitter'.


Iets verderop trof ik een merk dat ik nog niet kende: CCLabelle. Het komt uit Wenen, zo viel er op de potjes te lezen. Ik ben altijd in voor het uitproberen van nieuwe merken en dus belandden er twee glitterlakjes in mijn mandje. '99% Unicorn' bevat kleine blauwe en lichtroze stipjes. 'Shake Your Pom Pom' bevat wat grovere perzikkleurige en zilveren glitters.


Nog steeds bij Müller wandelde ik ook nog even langs het schap van Misslyn. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik al het moois daar zag. Uiteindelijk koos ik vier lakjes uit. De donkergroene 'Silk Touch'-lak, 'Master Piece' genaamd, heeft een prachtige glans. De glitterlak daarnaast doet zijn naam eer aan, 'Star Dust', met fijne glitters die je in allerlei kleuren tegemoet schitteren. De derde van de rij, 'First Snowflakes', bevat sneeuwvlokjes en gouden glitters. Zo leuk! Van de laatste werd ik helemaal blij: 'Keep Smiling' is een lak met - je raadt het al - smilies! Dat heb ik nog nooit eerder gezien en ik was er meteen verliefd op.


Een huismerk van DM is Trend IT UP. Van dit merk heb ik nog niets uitgeprobeerd, al heb ik er wel al veel positieve verhalen over gelezen. Mijn nieuwsgierigheid was dus gewekt. Uit de 'Electric Valley'-collectie nam ik vier kleuren mee: mintgroen met groene shimmer '010', rood met gouden shimmer '020', lila met zilveren shimmer '030' en paars met gouden shimmer '060'. Wat schitteren ze mooi!


Twee andere lakjes van dit merk riepen ook mijn naam. Op de flesjes staat dat ze een holografisch effect moeten hebben, maar dat zie ik er niet aan af. Het doet me eerder denken aan een soort duochroom effect. In ieder geval vond ik ze te mooi om te laten liggen. De donkergroene is '010' en de lichtgroene is '020'.


Vervolgens gingen we naar Rossmann. Van hun huismerk Rival de Loop Young ben ik al jaren fan. Ieder jaar brengen ze een vrolijke zomercollectie uit; deze keer is dat 'DIY Design'. De lakjes drogen mat op, waarna je met het speciale potloodje figuurtjes op je nagel kunt tekenen. Zou dit echt werken? Dat is het uitproberen waard!

Van links naar rechts zie je '01 Cocoloco', '03 Miss Sunshine', '07 La Provence', '08 Sea Señora', de bijbehorende topcoat en de DIY Design Pen.


Ook uit het vaste assortiment viste ik nog wat leuke kleuren. Zo stuitte ik op de 'Neon Look'-collectie. Dit zijn knallende neonkleuren die licht geven onder een UV-lamp. Van links naar rechts zie je '01 Sunny Side', '02 Happy Days', '03 Carnival' en '04 Radioactive'.

Verder kon ik het niet laten om nog een glitterlakje mee te nemen. Uit de 'Glitter Nails'-serie ging ik voor '10 Fairytale', die doorzichtige glitters met een prachtige blauwpaarse glans bevat.


De laatste lakjes die ik scoorde zijn van Sally Hansen en Essie. Van Sally Hansen gebruik ik altijd de 'Insta-Dri' topcoat, maar ik heb er nog nooit kleurlakjes van gezien of gebruikt. Toen ik ze zag staan, wilde ik ze graag uitproberen. Het zijn '463 Leapin' Lilac' en '513 Re-Teal Therapy'. Zouden ze net zo pijlsnel drogen als mijn favoriete topcoat?

Over de Essie-lak heb ik de hele dag getwijfeld of ik 'm zou kopen. Het is een bronzen lak met gouden shimmer, genaamd 'Sunny Daze' en afkomstig uit de zomercollectie. Die is hier ook te koop, maar dan twee euro duurder. Uiteindelijk was de dag om, stonden we op de trein te wachten en... stond er ineens op het bord dat er veertig minuten vertraging zou zijn. Laat er nou net recht onder ons vertrekspoor een DM zitten! Die veertig minuten kwam ik dus wel door, haha, en 'Sunny Daze' belandde alsnog op de kassaband.


Als allerlaatste wil ik je nog deze nagelstickers laten zien. Ik kocht ze bij Tedi, een soort Duitse Wibra. Ze zijn uitgebracht ter ere van het WK voetbal en daarom helemaal in Duitse stijl. Ik vond de figuurtjes zo leuk dat ik ze niet kon laten liggen. Ik ben absoluut geen voetbalfan en ook geen Duitsland-supporter, maar het leek me leuk om Duitse nagels te maken als ik bijvoorbeeld weer eens op vakantie ga naar Duitsland.

Zo, dat was een hele geslaagde dag! Behalve al deze nagelspullen kwamen we ook thuis met een hele lading douchegel, badschuim, handzeep en shampoo. Zowel A-merken als huismerken zijn in Duitsland namelijk vaak meer dan de helft goedkoper dan hier! Mijn vriend kon het aan het einde van de dag niet eens meer dragen, zoveel was het, haha.

Ben je een nagellakliefhebber en kom je om wat voor reden dan ook een keer in Duitsland terecht, dan raad ik je zeker aan om langs DM, Rossmann en Müller te gaan om eens lekker te struinen. Er is zoveel mooie nagellak voor kleine prijsjes (vrijwel alle nagellak hierboven kostte tussen de €1,50 en €4,- per stuk), echt een walhalla!

2 opmerkingen:

  1. Wauw, jij bent goed geslaagd! Het klinkt als een leuke dag met een mooie buit! :) Je hebt ook echt veel toffe nagellak gescoord. Vooral naar de glitternagellak die je zonder nagellakremover kunt verwijderen, ben ik benieuwd. Wat een uitkomst is dat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie! Het was inderdaad een hele geslaagde dag :D De glitternagellak zal ik snel eens gaan uitproberen!

      Verwijderen