Pagina's

maandag 1 augustus 2016

Challenge of the Month: Vakantie

Vandaag is het tijd voor alweer de tweede Challenge of the Month! Het thema is heel toepasselijk, namelijk vakantie. Ben je benieuwd naar mijn creatie en de nail arts van de andere meiden, lees dan snel verder!

Vakantie, wat zou ik daar eens mee gaan doen op mijn nagels? Ik dacht eerst aan iets met zon, zee en strand. Daar zag ik toch vanaf, omdat dat eigenlijk niet bij mij past. Ik hou helemaal niet van zonvakanties, maar des te meer van stedentrips.


In mijn stapel met water decals vond ik deze met allerlei bekende bezienswaardigheden. Bingo! Die werden het. Van het bovenste velletje gebruikte ik het Vrijheidsbeeld, de Toren van Pisa, de Eiffeltoren en de Big Ben. Alleen die van de Eiffeltoren linksboven en rechtsonder gebruikte ik niet. Die verving ik door de Arc de Triomphe, die linksboven en rechtsonder op het andere vel staat. Zo had ik op elke hand vijf verschillende bezienswaardigheden.


Als basis lakte ik twee laagjes 'White Out' van Sally Hansen. Dit is een van mijn favoriete witte lakken. De substantie is fijn en met de brede, rond afgesneden kwast heb je je nagels zo gelakt. Bovendien droogt 'White Out' snel.


Daarna knipte ik de decals uit op de lengte van mijn nagels. Ze waren wat te groot, waardoor het voetstuk van het Vrijheidsbeeld en het onderste deel van de Eiffeltoren verloren gingen, haha.


Vervolgens weekte ik de decals een voor een in een bakje water, zodat ze loslieten van het witte kartonnetje. Het aanbrengen deed ik met een pincet. Met een beetje water streek ik ze glad op mijn nagel. Van tevoren was ik bang dat het heel ribbelig zou worden, maar dat gebeurde gelukkig niet.

De uitstekende hoekjes bij mijn nagelriemen haalde ik weg met wat nagellakremover. Van de hoekjes aan de bovenkant van mijn nagel knipte ik het grootste deel af. De overgebleven uitsteeksels vouwde ik om mijn nagel heen. Die lossen vanzelf op als je je handen wast. Het was wat gepriegel om alles netjes te krijgen, maar ik moet zeggen dat het heel soepel ging! Ik eindigde met een laagje topcoat.




Ik vind ze erg leuk geworden! Ik krijg er echt een vakantiegevoel van. Niet alleen de bezienswaardigheden, maar ook de bloemetjes, vlinders en andere versiersels er omheen maken het lekker vrolijk.

Ook de andere meiden hebben erg vrolijke, zomerse creaties gemaakt!

Cindy van BrilliantNails

Imke van iOnTrend

Malinka van Nails by Malinka

Ilse van InfNails

Kim van Kimcarolina

Norma van Funky G Nails


Ik word blij van al die vrolijke kleuren en figuren! Welke is jouw favoriet?

Het toeval wil dat ik precies vandaag op vakantie ga! Mijn vriend en ik gaan acht dagen naar Keulen. De komende week ben ik dus even niet online. Wel staat er voor aanstaande maandag gewoon een nieuw artikel klaar! 

'White Out' van Sally Hansen scoorde ik jaren geleden bij Action. De water decals met bekende bezienswaardigheden komen van AliExpress.

10 opmerkingen:

  1. Leuk met die verschillende landen! Veel plezier op vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Dat is gelukt hoor, was heerlijk om er even tussenuit te zijn :)

      Verwijderen
  2. Ik had ze afgelopen week al gezien tijdens ons dagje uit, maar ik vind je nagels echt ontzettend leuk! Ook die van de ander meiden, erg vrolijk! liefs Ri

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Ri! Inderdaad, het is een vrolijke boel deze maand :)

      Verwijderen
  3. Wow Diana, wat een gave nail art. Die decals zijn erg leuk en zeker als je ooit in die steden bent geweest. Ik ben benieuwd wat je voor de komende maand verzint. groetjes, Imke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke steden. De helft is al afgestreept en de andere helft bezoek ik nog graag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik heb van deze selectie alleen Parijs nog bezocht, maar wil ook zeker de andere nog zien :)

      Verwijderen
  5. Leuk! Waterdecals zijn zo fijn he ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt :) Zeker weten, water decals werken superfijn!

      Verwijderen