Pagina's

maandag 27 maart 2017

Geshopt! I Love Beauty en Big Bazar

Nu het klussen en verhuizen achter de rug is, heb ik eindelijk weer tijd om lekker te shoppen! Vorig weekend was ik naar het 'I Love Beauty'-evenement in de Jaarbeurs en een paar dagen later ging ik naar Big Bazar. Vandaag laat ik je mijn aankopen zien!

Ik begin met wat ik scoorde op I Love Beauty. Dat is een beautybeurs georganiseerd door Cynthia, beter bekend als (voormalig) Miss Lipgloss. Dit was de derde editie en ook de derde keer dat ik er was. Wat me aanspreekt, is dat er altijd merken zijn die je normaal alleen online kunt kopen.


Zo was er een stand van Golden Rose. Ik ben gek op glitternagellak, dus dook ik meteen op de 'Jolly Jewels'-collectie af! Hier zie je '111' (lichtblauwe jelly basis met daarin gouden en zilveren glitters), '105' (lila jelly basis met groene en paarse glitters) en '112' (transparante basis met paarse en gouden glitters).


Omdat alles 2+1 gratis was, koos ik er gewoon nog drie uit, haha. Hier zie je '107' (transparante basis met aquakleurige glitters in verschillende formaten), '103' (transparante basis met paarse, gouden en groene glitters) en '114' (transparante basis met lichtblauwe en roze stokjes en gouden glitters). 

Ik vind ze stuk voor stuk supermooi; het zijn echt glittercombinaties die ik nog niet heb. Tot nu toe heb ik alleen een paar lakken met flakies van Golden Rose, dus ik ben erg benieuwd hoe deze 'Jolly Jewels'-lakken zullen zijn.


Er waren twee stands met Japanse en Koreaanse make-up. Dat zag er allemaal zo schattig uit! Dit setje met nagelstickers en een base-/topcoat kon ik niet weerstaan. Op de plaatjes zie je een Koreaanse cartoon met in de hoofdrol een ei, genaamd Gudetama. 


Toen we eenmaal bij de stand van W7 waren, dacht ik dat ik daar niets zou scoren. Ik ben namelijk geen fan van hun lakken. Tot ik er aan het rondneuzen was en mijn oog ineens viel op een hele bak OPI-nagellak, ergens onderin weggestopt. Bingo! Twee voor tien euro, dat is natuurlijk echt een koopje. Ik ging voor de zilveren 'Unfrost My Heart' en de rode 'Red Fingers & Mistletoes'. Die laatste bevat prachtige gouden miniglitters.


Vlak daarnaast stuitte ik ook op een bak met Essie-nagellak! Er waren allerlei vrolijke kleuren, waarvan ik er drie uitkoos. Van links naar rechts zijn het de lichtgroene 'Vibrant Vibes', de paarse 'All Access Pass' en de oranje met shimmer 'Braziliant'. Deze drie waren samen tien euro, goed gescoord dus!


Een paar dagen later was ik bij Big Bazar en kwam ik bij de opruiming twee setjes geurnagellak tegen. Voor maar €1,50 voor vier lakjes kon ik ze niet laten liggen. Ze zijn van het merk Paris Memories, waar ik nog niet bekend mee ben. Dit eerste setje bevat lakjes in felle kleuren die zullen ruiken naar sinaasappel, ananas, aardbei en kiwi.


Het tweede setje bevat pastelkleuren. Deze ruiken als het goed is naar perzik, bosbes, passievrucht en kiwi. Ik ben erg benieuwd hoe de kwaliteit is en of ze echt naar fruit ruiken.

Ik kan niet wachten om al mijn nieuwe aankopen uit te proberen. Binnenkort zie je ze zeker voorbij komen hier bij Gek op Nagellak!

8 opmerkingen:

  1. Wauw, wat heb je veel gave lakjes gekocht! IK vind de Koreaanse lak met stickertjes erg leuk, maar de glitternagellak is mijn favoriet :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Romy! Het stickersetje is bij mij ook favoriet :)

      Verwijderen
  2. SCORE!! :-D Goed geslaagd dus. Leuk, zo'n beurs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh leuke dingen heb je gekocht! Die lakjes van golden rose zijn zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow jij bent goed geslaagd. Ik was ook op de beurs maar heb de Koreaanse nail art niet gezien. ik heb wel huidverzorging gekocht, maar de Gudetama stickers had ik ook leuk gevonden. Ik ben benieuwd naar je reviews.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat jammer dat je het stickersetje over het hoofd hebt gezien! Leuk dat je ook op de beurs was. Bedankt voor je reactie :)

      Verwijderen