Pagina's

maandag 1 mei 2017

Challenge of the Month: Vogels

Welkom bij een nieuwe Challenge of the Month! We zijn deze keer helemaal in lentesferen met het thema vogels. Kijk mee naar alle vrolijke creaties!


Voor mijn nail art koos ik als basis een lichtblauwe kleur die me deed denken aan een heldere lucht in de lente. Het is een oud lakje van Essence uit de 'Multi Dimension'-lijn, dat de naam '74 Fall For Me' draagt.


De lak was van prima kwaliteit en dekte in twee laagjes. Tijdens het drogen ontstond een prachtige glans. Ik kreeg 'm alleen niet helemaal egaal op mijn nagels.


Toen ik mijn water decals doorzocht, kwam ik deze vrolijke uiltjes tegen. Ik wist meteen dat die het zouden worden. Voor de afwisseling deed ik op de ringvingers een gekleurd veertje.

Ik knipte de decals uit, legde ze ongeveer tien seconden in een bakje water, schoof ze met een pincet van het kartonnetje af en plakte ze op mijn nagels. Dat leverde gelukkig geen enkel probleem op. De decals waren van goede kwaliteit; ze kwamen makkelijk los van het velletje en hadden niet de neiging om om te krullen. Ik sloot af met een laagje topcoat.




Wat een vrolijk geheel is het geworden! Ik vind de combinatie van de gekleurde uiltjes en het veertje erg leuk staan. Ik kon er ook lang van genieten, want na ruim een week zaten ze er nog steeds mooi op.

Op naar de andere nail arts met vogels!

Cindy van BrilliantNails

Imke van iOnTrend

Malinka van Nails by Malinka

Ilse van InfNails

Kim van Kimcarolina

Welke nail art is jouw favoriet?

'74 Fall For Me' uit de 'Multi Dimension'-lijn van Essence kocht ik jaren geleden bij Kruidvat. De water decals komen van AliExpress.

12 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige blauwe kleur en de vogeltjes staan er zo schattig bij! Superleuke nail art voor deze challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben dol op uilen, ik vind ze zo schattig! Ook heel leuk met da veertje erbij!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke waterdecals, heel schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die uil op je duim hahaha, die is geniaal. De uiltjes zijn heel leuk en in combinatie met de blauwe kleur heb je weer een hele leuke nail art gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind je Nail Art deze week weer helemaal geweldig, en helemaal Jou geworden. En zoals je weet, ik ben zelf ook gek op uiltjes! liefs xx Rii

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lieve reactie, dank je wel Ri :) Uiltjes blijven altijd leuk!

      Verwijderen