maandag 2 oktober 2017

Holografische glitterbom

Glitters zijn mijn favoriete middel om donkere herfstdagen op te vrolijken. Vandaar dat ik aan de slag ging met een 'Holo Rainbow'-lakje van Essence, met een glitterbom als resultaat!


Ik wist al snel dat ik een glitterlak uit de 'Holo Rainbow'-collectie van Essence wilde gebruiken, die ik vorige week tijdens het nagelfestival scoorde. Ik kon gewoon niet wachten om er daar eentje van uit te proberen. Ik ging voor de groene variant, die de naam '02 Holo Maniac' draagt. Omdat het een glitter overkill zou worden als ik die op al mijn nagels zou lakken, combineerde ik 'm met de felblauwe '11 Instant Match', ook van Essence, maar dan uit de 'Colour Boost'-collectie.


Op de dop van de blauwe lak staat '1 Coat & Go!', maar eerlijk gezegd geloof ik daar nooit zo in. Ik was dan ook oprecht verbaasd toen deze lak echt met slechts één laagje volledig dekte! Bij de holografische lak was ik bang dat de glitters de dekking van een topcoat zouden hebben, maar ook hier werd ik blij verrast door de dekking.


'11 Instant Match' had een erg fijne kwast. Door de brede, ronde vorm had ik iedere nagel na één strijk al bijna volledig gelakt. Bovendien was het resultaat perfect egaal en glanzend. Ik ben fan!

'02 Holo Maniac' was helemaal dekkend na drie laagjes. De grove holografische glitters zorgden voor een erg mooi effect. Het voelde wel wat grof en korrelig aan, dus ik gebruikte een flinke laag topcoat om het wat gladder te maken.
De glinsterende nagels zijn wel echt holografische glitterbommen geworden! De groene tint in combinatie met de regenboogkleuren die in de glitters te zien zijn, maken dat ik een beetje verliefd ben geworden op deze lak. Ook de blauwe lak behoort vanaf nu tot mijn favorieten. Zo zie je maar weer: ook met weinig tijd en twee simpele lakjes kun je vrolijke, in het oog springende nagels creëren!

'02 Holo Maniac' uit de 'Holo Rainbow'-collectie en '11 Instant Match' uit de 'Colour Boost'-collectie, beide van Essence, kocht ik allebei bij Kruidvat.

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie glitterlak inderdaad! Ik vind hem echt prachtig, zeker in combinatie met de donkerblauwe lak. Heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Romy! Ik vind de roze variant wel wat voor jou :)

      Verwijderen