maandag 16 oktober 2017

Vandaag geen nail art

Lieve lezers,

Vandaag komt er door omstandigheden helaas geen artikel online. Door een lekkage, die op vrijdagavond begonnen is, hebben we namelijk de hoofdkraan moeten dichtdraaien tot het is opgelost. Met andere woorden: we zitten hier in huis zonder water.

Pas sinds dat moment besef ik hoe vaak ik eigenlijk water gebruik. Even handen wassen, even wat drinken, mond spoelen na het tanden poetsen, afwassen, douchen, noem maar op. Ook als ik mijn nagels ga lakken, blijk ik best wat water te gebruiken: handen wassen na het verwijderen van de oude nagellak, handen wassen na het verzorgen van mijn nagels en handen wassen nadat de nieuwe lak droog is. We zijn aan het behelpen met emmers water van de buren, dus het wordt een heel gedoe om dat nu voor elkaar te krijgen.

Daarom heb ik besloten om deze week even geen nail art te maken. Maar blijf Gek op Nagellak zeker in de gaten houden, want voor volgende week heb ik een gave Halloween nail art in mijn hoofd!

Als laatste wil ik jullie bedanken voor het trouw lezen van al mijn blogartikelen en alle likes en reacties die daarop volgen. Dat waardeer ik enorm!

Tot volgende week!

Liefs, Diana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten