dinsdag 5 juni 2018

Kleine pauze

Lieve lezers,

Oh nee, geen nieuwe nail art! Wat is er aan de hand? Geen paniek, niets ernstigs! Hieronder leg ik het even uit.

Vorige week was ik bijna gesmolten. Het was hier in huis dagenlang 29,5°C en ik moet toegeven dat ik daardoor voor het eerst echt even geen zin had om uitgebreid mijn nagels te lakken. Ik hou van mooi weer, maar met zulke hitte functioneer ik niet zo goed (vertaling: ik lag te puffen op de bank, haha). Vandaar dat er toen niets online is gekomen.

En deze week dan? Nou, mijn vriend Karel en ik zijn een weekje vrij en we hebben de hele week vol gepland met dagjes uit en allerlei leuke dingen. Zelfs zo vol dat ik geen gaatje kan vinden om mijn nagels te doen. Want ja, om nou na bijvoorbeeld een hele dag slenteren door de dierentuin of shoppen daar nog uitgebreid aandacht aan te besteden, zie ik niet zo zitten. Bovendien wil ik graag dat het echt leuk blijft voor mezelf en wil ik dus niet maar lakken om het lakken, alleen omdat er iets op mijn blog 'moet' staan.

Maar niet getreurd! Ik heb inmiddels allerlei leuke ideeën voor nieuwe nail arts en volgende week komt er dus gewoon weer een nieuwe online. Tot volgende week!

Liefs, Diana

2 opmerkingen:

  1. Je hebt groot gelijk om even optimaal van jullie vakantie te genieten! ♥ Hele fijne week deze week! Veel plezier met het shoppen, de dierentuin en alle andere leuke uitjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lieve reactie, dank je wel Romy! We hebben een hele fijne week gehad en zijn weer helemaal opgeladen :)

      Verwijderen