maandag 31 oktober 2016

Halloween nagels

Vandaag is het Halloween en uiteraard kan dat niet ongemerkt voorbij gaan aan mijn nagels! Ik laat je deze griezelige creatie zien.Als eerst dook ik mijn collectie in om de perfecte Halloweenkleur te vinden. Al vrij snel stuitte ik op '560 Rusty But Sexy' van Catrice. Dit is een donkere oranje lak, echt een pompoenkleur.


Hier hou ik van! Bij de eerste laag was deze lak al zo goed als dekkend. Alleen mijn tips schenen nog ietwat door, waardoor een tweede laagje wel nodig was.


Na twee laagjes was dit het resultaat. Het was een beetje streperig, maar niet zo erg dat het storend was. De substantie was precies goed om fijn mee te kunnen lakken. Ook met de platte, recht afgesneden kwast kon ik prima overweg.

Laatst was ik weer eens op AliExpress aan het rondneuzen en kwam ik heel veel leuke Halloween water decals tegen. Ik ben gek op al die griezelige plaatjes! Daarom koos ik meteen maar voor een set van 48 velletjes, voor iets meer dan twee euro. De komende jaren kan ik dus zeker vooruit met Halloween, haha.


Na een paar keer heen en weer gebladerd te hebben door mijn nieuwe collectie decals, koos ik uiteindelijk voor de twee velletjes hierboven. Ik besloot de nadruk te leggen op de enge beesten die je bij Halloween veel ziet: spinnen, zwarte katten en vleermuizen.


Op mijn duim en middelvinger kwam het web met de spin, op mijn wijsvinger en pink zwarte katten en op mijn ringvinger vleermuizen.

Ik bracht ze aan als altijd: één voor één even weken in een bakje water en dan met een pincet het plaatje netjes op de nagel leggen. Ik ben de laatste tijd echt fan geworden van decals: ze brengen zo makkelijk aan en het effect is zo mooi. Doordat ze zo flinterdun zijn, zie je niet de randen (wat je bij gewone nagelstickers vaak wel een beetje hebt).
Ik vond de combinatie van de plaatjes en de lak heel geslaagd! Het straalt echt Halloween uit. Ik hou van die griezeligheid. Het enige jammere was dat de zwarte katten niet helemaal goed afgedrukt bleken te zijn: je ziet een kleine witte schaduw. Gelukkig valt die alleen op als je van heel dichtbij kijkt. Ik heb deze creatie een week met veel plezier gedragen!


Happy Halloween!

'560 Rusty But Sexy' van Catrice kocht ik heel lang geleden bij Kruidvat. De water decals komen van AliExpress.

8 opmerkingen:

 1. Zag m gister al maar hij is zeker halloween!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk dat ik je nagels in het echt heb gezien! Wat een mooie creatie en helemaal Halloween!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Was sowieso heel gezellig om weer met je af te spreken :)

   Verwijderen
 3. Ook live was hij geweldig. Heel leuk gedaan en de kleur van Catrice past perfect bij Halloween.

  BeantwoordenVerwijderen